marți, 28 august 2012

Ziua a 5-a

Ziua 5

După o noapte petrecută în condiții de lux, în hotelul VIP, am revenit din nou la modul de viață specific expediției. De îndată ce am terminat micul dejun, clătite cu gem, nu prea indicat pentru necesitățile calorice ale unor cicliști am pornit la drum. Primul nostru obiectiv a fost vizitarea ruinelor cetății din Hust.





De aici ne-am îndreptat spre următoarea noastră locație de campare. Chiar la începutul drumului am ținut un popas mai lung, pentru a putea mânca un mic dejun mai consistent, a la expediție: pateu, cârnați, cremă de ciocolată și multe altele.




Elementul inedit al zilei de azi a fost ploaia măruntă care a început să cadă încă de dimineață, însă după patru zile de caniculă a fost oarecum binevenit. Din fericire n-a ținut foarte mult și ne-am putut continua drumul în condiții optime.



Peste tot pe unde am trecut am fost întâmpinați de localnici uimiți de cea ce facem noi. Am admirat și noi la rândul nostru bisericile frumos ornate specifice zonei.


                Am ajuns la locul de campare, chiar la ieșirea din Mejgore pe la ora 19. Imediat am început să ridicăm corturile, să pregătim mâncarea: friptură de porc cu mazăre și morcovi. Totul a decurs destul de rapid. După cină a început din nou să plouă, dar și de această dată am scăpat ieftin.
                               
            



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu