sâmbătă, 6 august 2011

Ziua a 11-a

Ne-am trezit sub razele calde ale soarelui. Totuşi e mai bine să avem o dimineaţă cu soare, decât cu ploaie. Până ce toată lumea s-a trezit Boti împreună cu Zsolt ne-a pregătit micul dejun delicios.

După micul dejun fiecare a avut parte de un mic răsfăţ: unii s-au bronzat, alţii au văslit pe apele Răului Mare, s-au scăldat, ori au efectuat împachetări cu nămol de dragul efectelor curative. Ah, şi din nou am demarat o sesiune de spălat haine. Dragi părinţi, în cazul în care vă vedeţi copilul în poze spălând haine, nu ezitaţi să-i daţi această îndeletnicire şi acasă, deoarece se pricep. 
Apoi a urmat o nouă sesiune de lenevie condimentată cu scăldatul de bunăvoie sau de nevoie.





Dar ne-am plictisit de atâta odihnă şi ne-am reapucat de ciclism. Ne-am îndreptat spre Sarmisegetuza, la ruinele romane. Apoi am vizitat cea mai veche şi unică biserică din ţară, biserica din Densuş. 

Am primit o veste minunată, şi anume cotidianul Szabadsag a publicat două articole despre expediţia noastră. Ne pare bine că sunteţi cu ochii pe noi. Zsolt a fost sunat de redacţia Radio Cluj pentru a acorda un interviu. Erau interesaţi mai ales de reţeta tortului lui Antika, dar avem şi noi secretele noastre.

Întorcându-ne de pe traseu am mâncat o porţie mare de cartofi pai. Acum toată lumea îşi odihneşte stomacul, fie jucându-se de-a mafioţii, fie  descifrând tainele stelelor. 



Mâine vom porni din nou la drum, lăsând în urmă…din păcate….ştrandul nostru. Până atunci  noapte bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu